Behind-the-scenes

Publicerat: 2013-03-29 / 00:22:53 | Kategori: Allmänt

Hej igen!

Publicerat: 2013-03-28 / 20:59:00 | Kategori: Allmänt
delar med mig av ett till litet mejl vi fick här om dagen!

The audition!

Publicerat: 2013-03-28 / 19:14:00 | Kategori: Allmänt
 Så! Nu är jag äntligen klar med att klippa och fixa filmen...filmerna...musikalen! 
Jag var faktist inte så j*vla nervös som jag trodde jag skulle vara. Det enda jag tänkte på när ridån gick upp var "Shit vad kissnödig jag kommer bli...!"
 
Enjoy!!


/Del 2 är klippt i en låt..eller del 3...beror på hur man vill se det. Ett tips är i alla fall att se del 2 och 3 dirr efter varandra/
 
 
/Tyvärr dog min kamera just när avslutningsnummret skulle börja...buhuu. Men jag ska försöka hitta nån som lyckades spela in det/ 
 
Hoppas att ni gillade det!!
Kram/kajsa!*

“Don't cry because it's over, smile because it happened.” ― Dr. Seuss

Publicerat: 2013-03-28 / 14:29:02 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Kom hem från den enda lektionen vi hade idag (matte) för ett tag sedan. Och nu är det lov! Känns inte som så faktist, känns lite sjukt!
Sitter i alla fall och surar på youtube som inte vill ladda upp min film så nu måste jag göra om allt, klippa i den och lägga upp den i flera olika delar vilket kommer ta OOOOOTROLIGT lång tid!!! Men som sagt så ska jag försöka få upp allting här ikväll.
 
Men jag tänkte berätta lite om hur jag upplevde gårdagen i ett kanske lite för långt inlägg.
 
Första föreställningen:
Började ju så bra. Dansen satt, sången satt och replikerna satt. Egentligen tappade jag aldrig bort ett danssteg, sångtext eller replik under föreställningen men när jag satte på mig myggan med batteriet i sport-bhn i ryggen så började det kaosa för min del.
Under dancehall-nummret gled batteriet till myggen ner men jag räddade det genom att dansa med batteriet i handen. Är det ens batteriet? den där lilla klumpen i alla fall. Vi satte tillbaka den efter dansen men under min låt ramlade den ner igen. Just då tänkte jag inte så mycket utan, okej, det gör inget, jag får hålla i den och inget mer med det men när det kom till ombytet så blev jag riktigt less. Sladden hade traslat in sig i sport-bhn, i linnet och jag blev sjukt stressad så jag slängde av mig mina kläder, bytte om, tog tag i en hatt som bara låg och sprang ut på scen...utan sport-bh. Min enda tanke under slutnummret var "Om linnet åker ner blir det inte kul". Och som avslutning på mitt lilla kaos så stöter jag in i Sylvia och tappar hatten. KUL! 
 
Men jag släppte det ganska snabbt efteråt, torkade tårarna och tänkte att det gör inget. Det händer och det är inget som vi visste skulle hända. Det är ingenting man kan träna så att det sitter liksom. Man kan ju inte träna på att hålla myggrejen på plats så som man kan träna på sin stämma till en låt. Och idag kan jag känna att det ändå var ganska skönt att det hände för nu vet jag vad som kan hända, hur man ska rädda det, hur man ska reagera och att det bara är att köra på som om inget har hänt. Publiken kommer skita i det och du själv kommer ha mycket roligare om du fortsätter och inte blir sur på dig själv. Sen när man får massa stöd och fina ord av sin lilla musikalfamilj, sina lärare, sina nära och kära så kunde man ju inte riktigt vara ledsen längre. Då blev det riktigt bra igen!
 
Andra föreställningen:
Den gick RIKTIGT bra! Det var riktigt skönt. Under första föreställningen fick jag veta att Jakobs (han jag sjunger min duett med) mygga inte funkade, vilket var lite surt. Men andra gången funkade myggan, min mygga höll sig på plats, jag hade sport-bhn på mig under hela föreställningen och hatten var på huvudet. Det kändes riktigt riktigt bra!!!  Och jag åkte hem med ett leénde på läpparna och var riktigt nöjd med dagen. Dock riktigt, riktigt trött! hehhe!
 
bild lånad av Lisa Rönnberg som tyvärr inte kunde vara med i musikalen, buhuu!!
(Bilder jag tog med min kamera kommer att komma upp så fort jag har tid)

ur deras synvinkel!

Publicerat: 2013-03-27 / 23:38:14 | Kategori: Allmänt
Godkväll!

Sitter just nu i sängen och håller på att tappa tålamodet. Det tar så låååååååååååång tid att spara filmen (hela musikalen) i rätt format. Jag hade tänkt lägga upp musikalen åt er här ikväll men eftersom det tar så sjukt lång tid så tar vi det imorgon istället. Det blir bra!
 
Nu känner jag bara att jag måste få sova. Vaknade tidigt och varit i full gång HELA dagen och nu är jag trött! Riktigt trött!
Några meningar om hur jag kände och tänkte om denna dag får ni också imorgon.
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Två bilder jag lånade. Helt underbart!
 

Gjorde ni som jag och missade intervjun imorse?

Publicerat: 2013-03-27 / 22:23:42 | Kategori: Allmänt
 
TV4Nyheterna%20Ume%C3%A5%2007:33
Om videon inte funkar så kan ni trycka HÄÄR! och spola fram till 3 minuter!

We like it black and white! Del 2

Publicerat: 2013-03-26 / 20:39:51 | Kategori: Allmänt

Imorgon smäller det för f*n!!!!

Publicerat: 2013-03-26 / 20:03:39 | Kategori: Allmänt
 
Japp, denna bild kommer upp IGEN! Vill bara påminna er alla att imorgon smäller det. Imorgon står vi på sagateatern och kör två föreställningar och jag, vi hoppas att ni ALLA kommer och kollar. 
Hur mycket vi har skrattat, slitit, svettats och hur många hjärnor som sprängts under dessa 10 veckor (shit, har det gått 10 veckor sen vi började med det här?) så kommer föreställningarna vara riktigt värda att komma på. Det kommer inte bli besviken! Ni kommer att älska det!!
 

We like it black and white!

Publicerat: 2013-03-26 / 19:57:09 | Kategori: Allmänt
Bilder från dagens rep. Fler kommer lite senare ikväll!

10 timmar senare...

Publicerat: 2013-03-26 / 19:23:36 | Kategori: Allmänt
...är jag HELT f*cked, så j*vla död! När man försöker få in ett usb-uttag i ett runt uttag och förstår inte vad felet är så är hjärnan lite trött tror jag.
Hej förresten!
 
Hur har denna underbara dag sett ut?
Jadu, vi började 9, repade, repade, repade, åt, repade, repade, blev intervjuad av TV4 (som ni kan se imorgonbitti) repade lite mer och repade ännu mer. Min hjärna är död, mina fötter spyr och jag ligger i soffan och dricker lite för många koppar te för att min urinblåsa ska klara av det här..
 
Resten av dagen ska jag överföra och tömma båda mina kameror för att göra MASSA plats för att spara varenda sekund av morgondagen!
 
Kika in här om ett tag så har jag troligtvis och förhoppningsvis slängt upp lite bilder från dagen.
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Typ när jag kom hem.
 

Nu börjar nerverna komma!

Publicerat: 2013-03-25 / 21:51:59 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Nu när jag egentligen borde ligga och sova för att vara pigg och glad imorgon känner jag ändå att jag borde slänga upp ett litet inlägg åt er här.
 
Dagen har bestått av matte och dubbelpass rep. Det närmar sig f*n!!! Vi fick veta idag att TV4 kommer komma till vårt rep imorgon på sagateatern, that is freaking me out lite faktist! SHIT!
Men ja, som sagt så är vi på sagateatern hela dagen imorgon för att repa, kolla mickar, fixa ljus, ljud och massa andra grejer som vore bra om man hade när man sätter upp en föreställning.
 
Kameran hänger SJÄLVKLART med så lite bilder ska ni få när jag kommer hem. HOHOHO!!!
 
Ja, nu ska jag sova.
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Bild från fredags!

“when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!” ― Ted Grant

Publicerat: 2013-03-23 / 23:43:43 | Kategori: Allmänt

Hejdå 22 mars 2013, vi ses aldrig mer igen!

Publicerat: 2013-03-22 / 23:39:57 | Kategori: Allmänt
Det här är sista bilden jag slänger upp idag, jag lovar!
 
Jag håller på att somna i soffan så vi säger godnatt nu.
Kram/kajsa!*

“Repetition opens doors, you know?” ― Tim Lucas, The Book of Renfield: A Gospel of Dracula

Publicerat: 2013-03-22 / 18:01:20 | Kategori: Allmänt
Men jaa, jag kunde typ inte hålla mig!!!

Kände att jag bara var tvungen att lägga upp fler bilder från idag, lite sångbilder! Har jag sakt att jag älskar dom här bilderna? Asså verkligen!! Dom är så underbar, man blir så sjukt glad av dom. AAHH, I'm in love!
 
Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag!!!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*

"Gör inget jag inte skulle göra"- Jörgen Smedengren!

Publicerat: 2013-03-22 / 17:15:00 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Kom hem från skolan för nån timme sedan och satte mig direkt att överföra bilder från dagens rep. Min tanke är att jag slänger upp några få bilder från idag, dock inte några dansbilder eftersom jag tänker att ni är ganska less på dansbilder eftersom ni har en j*vla massa i ett inlägg lite längre ner, så jag lägger upp bilder från när vi bara chillar, tar det lugnt. Lite behind-the-scenes-bilder helt enkelt, så kan vi ta lite sångbilder imorgon? Låter bra?
Det blir bra!
 
Tänkte inte babbla på massa som jag brukar göra så ha en bra fredag.
Kram/kajsa!*
 

Hej mitt namn är Linnéa!

Publicerat: 2013-03-22 / 09:22:19 | Kategori: Linnéa Östman
 
 
Jaa. För 2 månader sedan så bytte jag från Midgård inr. musik till UIG inr.Musikal. Stor förändring! Från en klass på ungefär 30 pers till en med 8...Sen hade jag aldrig dansat förut, aldrig sjungt musikal och aldrig läst ett manus. Med hjälp av alla underbara klasskamrater har jag dock tagit mig igenom och anpassat mig rätt snabbt.
Att musikalen är på onsdag nästa vecka IS FREAKING ME OUT.. Jag är inte säker på någonting känns det som, men som tur är så har jag inte så stor roll. tehe. Så antar det får gå som det går, jag skall göra mitt bästa!
 
Min debut avrundas här! Ha det gött!

Tryck inte ner dig själv!

Publicerat: 2013-03-22 / 08:54:40 | Kategori: Allmänt

THE SHOW IS GETTING CLOSER AND CLOSER....AND CLOOOOSEEER!!!

Publicerat: 2013-03-21 / 23:21:00 | Kategori: Allmänt
Jaa, tänkte berätta lite hur jag tänker och känner mig inför musikalen!
 
Jag känner att det här kommer att gå bra....sången sitter i princip bra, dansen sitter också bra! Sen har jag en liten monolog (en längre dialog) som jag ska säga...jag ska egentligen inte klagga eller änns säga nåt om egentligen med tanke på att Elin har typ en hel sida med monolog :S hehe
 
Men så hår är det, när jag blir nervös så tappar jag oftast text...allafall när jag ska prata inför folk!
Så hur detta kommer gå vet ingen. Saken är att jag kan ju all text men men...
*Suck*
Vi får se hur detta går som sagt :D
 
 
HOPPAS ATT DU KOMMER PÅ VÅRAN MUSIKAL! <3
/ Sylvia ;)
 
 
 

Lika lätt, lika rätt som att vara kär!

Publicerat: 2013-03-21 / 18:31:20 | Kategori: Allmänt
Tjosan.

Har just kollat igenom den underbara bildbomben Lisa i tvåan la upp (i inlägget här nedan) som var helt fantastic!
Tänkte bara kika in här och slänga upp en bild jag bara älskar. Bild tog jag idag (japp, jag tog med mig kameran till skolan för att jag är så underbar.....heh) på Linnéa som inte alls ville bli fotad men det var så fint ljus!!
 
Annars då?
Dagen började klockan 12 med matte. Efter 70 minuter gick vi ner till musikrummet och repade på våra sololåtar och hade riktigt trevligt! Sen åkte vi hem. Det var en kort men riktigt skön dag!
Imorgon kör vi dubbelpass rep och då tar jag med mig kameran igen. Vi får se om jag tar med mig filmkameran också. Blir ju lite svårt när man fokuserar sig på att faktist vara med på repet, haha!
 
Men nu ska jag ta och kolla igenom bilderna nedan en gång till, haha!
Har'ee bra.
Kram/Kajsa!*
 
Fina Linnéa!
 

vet någon hur många han vill ha?

Publicerat: 2013-03-21 / 17:27:00 | Kategori: Allmänt
Hej, 
Kajsa bad mig lägga ut lite bilder som jag tog i onsdags på repet!
har tagit bort ett hundratal men är fortfarande massor med bilder! ;)
 
ni får ha överseende om dom är fel vända osv, min mobil ville inte fixa de:3
 
 
Det var allt för mig!
Kram på er! 
// Lisa Rönnberg Musikal 2:an :)
 

Det här med att inte fånga en millisekund!

Publicerat: 2013-03-20 / 17:26:00 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Kom hem från skolan för ett tag sedan och slängde i mig nånting att äta direkt. Var så j*vla hungrig efter 4 timmars rep. 
Efter lunchen var det bara att dra på sig danskläderna och börja repa (dock gick vi igenom våra repliker ett tag innan vi började dansa, hehe...det behövdes!)

Men som sagt, 4 timmars rep tände eld på min hjärna. Inte förrän idag har jag fattat helt att det faktist bara är 7 dagar kvar tills vi står på sagateatern och visar upp för er. 7 DAGAR!!!!!! Det är ju helt sjukt!
Och inte förrän idag har jag insett hur dåligt jag kan mina repliker, hahaha.....inte bra!! MEN, jag är RÅTAGGAD! 
Även fast jag är nervös nu så jämfört med hur jag kommer känna sekunden innan jag ställer mig på scen och sekunden innan jag öppnar munnen så är jag riktigt lugn nu!.....jag är nervös för att bli så jäkla nervös!!!! 
 
Men för att prata om något helt annat så har jag bildbrist! HUR kan man repa i 4 timmar och inte ta en enda bild (fotoberoende som jag är) Jag förstår inte hur svårt det ska va!
På fredag repar vi igen, alla som är med, och då f*n ska jag ta med mig min kamera och försöka få till några bilder åt er! Det här går ju inte, text utan bild är ju inte intressant nånstans!
 
Jajaa.. bilder kommer!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Ungefär såhär känner jag just nu! Att jag inte sätter texten till min sång oroar mig lite!

Londonresan i tre minuter!

Publicerat: 2013-03-19 / 14:58:16 | Kategori: Kajsa Johansson
 
Här får ni ett litet bildspel från tvåornas londonresa som jag bara är liiiiite avis på!
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*

London

Publicerat: 2013-03-18 / 14:23:59 | Kategori: Allmänt
Jag är en av 13 stycken som går andra året på Musikallinjen, Umeå Internationella Gymnasium och nu är det så här, er välruttinerade bloggerska Kajsa bad mig att göra ett inlägg om Londonrersan på denna blogg. Så nu ska jag göra ett försök till att återberätta allt som hände under resan samt ett försök till att ta fram skrivkonstens alla regler som Kangas har försökt att pränta in i våra hjärnor. 
 
Söndag den 10 Mars bar det av mot London, resan som vi alla väntat på. Dagen då skolångesten skulle komma så kom istället resfebern. Vi flög från Umeå till Stockholm och från Stockholm till London och här ser ni en bild då vi precis satt oss på Underground på väg mot Hotellet i Soho.

 
Måndag: Välkommen tillbaka till istiden, det var minusgrader och snöstorm samtidigt som vi satt på en tour bus med öppet tak. Om jag ska vara helt ärlig så var jag själmordsbenägen under större delen av bussfärden men det var roligt att se ställen i London som vi aldrig skulle ha sett annars. 
Efter en varm dusch och mat så var vi fit for fight igen. Vi gick ner till Teatern där Mamma Mia spelades där vi även skulle möta upp en svensk som var med i Mamma Mia. Vi fick se lite bakom kulisserna och även uppvärmningen innan det var dags att se Musikalen. 
 
 
TIsdag: Förmiddagen bestod av bara shopping och upptäcka Londons alla gator. På eftermiddagen så kollade vi på en avancerad dansklass på Pineapple dance studio. Det blev en hel del onyttigt den dagen också, endast McDonalds, kyckling, mackor, chips, cola och filmmys på kvällen.
 
Onsdag: Denna dag spenderades på Actors Centre med teaterläraren Caroline. Vi hade teater hela dagen innan det var dags att skilja oss åt och gå på olika musikaler, själv var jag på Lejon Kungen (som må vara det absolut mäktigaste jag har sett) och andra halvan var på Billy Eliot.
 
 
Vi fick tyvärr ganska dåliga platser på Lejon Kungen, men vad gjorde det när det fanns kikare?
 
Torsdag: Shoppingförmiddag och dansklasser på Pineapple dance studio på eftermiddagen. På kvällen blev vi uppdelad igen för att gå på olika musikaler, själv så gick jag på We will rock you.
 
 
Fredag: Det var sista dagen i London, allt vi inte hade hunit göra skulle göras idag, under förmiddagen så var det plugg som stod på schemat. Tråkigt, men även sånt måste göras. På kvällen så hade vi en avslutningsmiddag på Rainforest Café.
 
 
Lördag: Halv nio så skulle vi vara klar för avfärd mot Heathrow, väl på där så gjorde vi oss hemmastadda på några obekväma bänkar i några timmar innan flyget till Stockholm skulle gå.
Jag var hemma i lägenheten i Umeå strax efter 8, så lördagen bestod endast av resa, resa, resa.
 
 
Hoppas ni kunde njuta av mina sudduga bilder och den luddiga texten! Jag ska se till att någon till från tvåan också kan slänga in lite bilder och text här.

Sneakpeak!

Publicerat: 2013-03-16 / 11:48:56 | Kategori: Dans
Tja!
 
Det var ju tänkt att jag skulle slänga upp ett litet sneakpeak på vårt dancehall-nummer här för nån dag sedan men eftersom jag varit sjuk dom senaste dagarna har jag inte haft någon ork. Men nu har jag i alla fall suttit hela morgonen och bråkat med det värdelösa "windows movie maker" (som jag inte rekommenderar) och nu är den i alla fall klippt och klar.
 
SÅ. Detta är alltså en helt ny koreografi, den andra lektionen vi dansar den här dansen och första gången vi dansar den här stilen så var shysst nu!
Check it out!
 
btw: Musiken blev konstig när jag klippte den och jag var för lat för att fixa till det. My bad!
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*

Dancehall madness!

Publicerat: 2013-03-13 / 16:07:21 | Kategori: Dans
Tjodelo.

Sitter i soffan med syrran (Elin) och skrattar ihjäl oss åt lillebror som är dum i huvet!!!!!
I alla fall så kom vi hem från skolan för ett tag sen. Dagen har varit riktigt chill. Efter massa thaiwok på Cafe 22 bytte vi om till danskläder och köttade!!! Vi finslipade på vårt dancehall- nummer som kommer bli fett!
 
Igår filmade jag lite på lektionen (eller Joannah fick stå för filmningen) så jag tänkte nog slänga upp ett litet kort klipp här imorgon eller nåt. Det skulle väl vara awesome?
 
Efter dansen gick vi genomblöta till musikrummet och sjöng igenom låtarna, repade stämmorna och skrattade asmycket!! Det här är så härligt asså!! Jag älskar skolan just nu!
 
Ajaa, tänkte bara slänga upp ett inlägg här!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
En bild från idag, tagen av moa, lånad från hennes insta!

Utan eld dör vi!

Publicerat: 2013-03-12 / 10:22:05 | Kategori: Kajsa Johansson
Tjosan!

Sitter fortfarande frusen i soffan med sylvia och kollar på sam och hum eleverna som har samhällskunskap medans vi musikalare har hål! Hihihih!
Där vid åtta imorse stod klassen utanför skolan och stekte pannkakor i ett stormkök, högg ved och gjorde upp eld. Dock lyckades inte jag med nått av det där! Pannkakorna sket jag i att steka och gick runt och filmade istället...hehhee...och tändstickorna tog slut så jag och Joannah fick inte upp nån eld! Om jag var fast i ett berg skulle jag nog vara död nu! Det här med stormkök och göra upp egen eld är inte min grej!
 
MEN dom andra klarade sig ju bra!
 
Jaha...Snart är det lunch, go'lunchen! Hur ska jag klara mig på sommarlovet utan denna underbara skollunch?
 
Blabla bla! Kult inlägg!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Jag och sylvestero just nu!

Go hard or go home!

Publicerat: 2013-03-11 / 17:10:00 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Ska bara börja med att svara på en anonym kommentar här (SKITKUL att det är folk som kommenterar, det gillas) där det stod att vi borde fixa kategorier för varje bloggare och det kan vi absolut göra! Det var en jättebra idé! Det gör vi!
 
Sen då?
Idag, skolstarten kändes otroligt bra faktist!
Dagen började med att vi skrev ut 100 ex av affischen som ska hängas upp i stan (KUL). Efter mattelektionen hade vi dubbelpass dans med dansvikarien Johanna. (Estetlärarna och musikaltvåorna är ju fan i London den här veckan. AVIS!!!!!!!
Vi ska klämma in ett dancehall nummer som kommer bli GRYMT!!!!! Men fasen vad jobbigt det var. När vi slutade låg vi alla 5 (jaa, det är ju några sjuka) och dog på golvet! Hahhaa!
Nej, men det här kommer bli SÅ BRA!
 
Imorgon ska jag nog ta med mig videokameran och filma lite på danslektionen. Det blir bra!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Några av affisherna! 

Be there!!!

Publicerat: 2013-03-03 / 16:33:00 | Kategori: Kajsa Johansson
Tjosan!

Nu ska ni få se bilden jag jobbat med och jag hoppas att ni ALLA kommer!!! Det kommer bli fett!
 
SPRID och GILLA på facebook!!!
Tack!
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*

Practice makes perfect

Publicerat: 2013-03-02 / 22:45:00 | Kategori: Allmänt
Hallå där kött och blåbär Sylvia här ;)
 
Tänkte dela med mig ett bild collage som jag gjorde nyss. Bilderna är tagna i fredags efter våran teater lektion. Kajsa agerar dans lärare som hon för övrigt gjorde utomordentligt bra ;) Medans Linnéa agerade elev vilket även hon  gjorde utomordentligt bra! ;)
Sedan imitten så har vi Moa som ligger i en fäldigt behaglig position *host haha och Elin som koncentrerar sig på hur sin kära syster agerar lärare :D
 
 
Ha ett bra lov!
Och som Jörgen brukar säga ''Gör inget som jag inte skulle göra''
/ Sylvia eller enligt Petra (sångläraren) SylIVA..... :-/

“All journeys eventually end in the same place, home.” ― Chris Geiger

Publicerat: 2013-03-01 / 18:12:00 | Kategori: Allmänt
Tjodelo.

Har suttit med bilden (som ni ska få se om bara nån dag..hoppas jag) ett tag nu men tappade helt fokus så jag tänkte ta och blogga lite.
Sista dagen i skolan innan lovet var riktigt skön. Efter lunch hade vi sång och teater där vi självklart repade. Efter teatern stannade vi i salen och repade lite på dansen. Det här blir nog riktigt bra!
 
Annars då?
Det är lov!!!!!! Det känns helt sjukt egentligen. Vad ska jag göra denna vecka nu? Lär väl bli som alla andra lov, ligger i sängen, ser på serier och har dansabstinens. Hahha!
Nej, men jag ska nog ta mig till backen, åka lite snowboard/slalom, hänga med vännerna och jag ska faktist ligga i sängen med serier och LATA! Det är skönt!
 
Hur ser erat lov ut?
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Ni får en behind-the-scenes-bild som jag slarvgjorde!

Humorn är på topp med Sylvia en fredag!

Publicerat: 2013-03-01 / 09:42:00 | Kategori: Allmänt
Jag älskar historia! Sylvia med!